Display a printer-friendly version of this page. Display a PDF version of this page.

November 2019: Reconstruction / Enlargement Kitchen Wing

Thanks to an approved grant application of Sternstunden and with the support of the partner association Ubele (https://ubele.ch/) in Switzerland, the conversion / expansion of the main kitchen could be tackled.

The existing kitchen has long been too small for the number of meals that have to be prepared each day for the children of the children's village and the school, as well as the staff and teachers.

Since such an extension takes time, a makeshift kitchen had to be built first. There was still room for this next to the entrance gate. Also provisional storage warehouses had to be created.

But all the effort was worth it, as can be seen in the pictures!

We also thank Edi Dürr, who once again outdid himself!

Your team of Projekt Schwarz-Weiß
 

it starts... old outdoor kitchen is dismantled old outdoor kitchen is dismantled the enlarged kitchen wing becomes reality... the enlarged kitchen wing becomes reality... the enlarged kitchen wing becomes reality... the enlarged kitchen wing becomes reality... the enlarged kitchen wing becomes reality... the finished kitchen wing the finished kitchen wing the finished kitchen wing the finished kitchen wing the finished kitchen wing view from the common room onto the kitchen wing the finished kitchen wing the finished kitchen wing